Jump to content
EwinRacing Flash Series Gaming Chairs
svl7

NVIDIA GTX 700 series - modified VBIOS

Recommended Posts

I have a MSI Nividia GTX 780 the bios says 80:10:36:00:01

Is it safe to use one of these modified bios with this?

Share this post


Link to post
Share on other sites
flashing a EVGA 780TI bios on a EVGA 780SC/acx card UN-lock the GK-110 Shaders from 2304 to 2880?

Nope^^

Too good to be true!

Share this post


Link to post
Share on other sites

@svl7

I currently have a two GTX 780 Classifieds flashed with your 80.10.3A.0x.80 bios. They are revision A1 and have been working perfectly with your bios. I now see that there are two new bios posted in this thread for the classifieds. The first one is posted on the front page of this thread its bios 80.10.36.00.01 then on page 68 you listed another classified bios version 80.80.21.0x.80. I would like to upgrade the bios on both cards to the newest version.

1. Can you confirm which one is newer ?

2. Can I use either of them on my A1 revision cards without any problems ?

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hello All,

Will flashing a EVGA 780TI bios on a EVGA 780SC/acx card UN-lock the GK-110 Shaders from 2304 to 2880?

[ATTACH=CONFIG]9690[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]9691[/ATTACH]

I wouldn't be the first one to do so. :)

  • Thumbs Up 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
I have a MSI Nividia GTX 780 the bios says 80:10:36:00:01

Is it safe to use one of these modified bios with this?

Hello All,

Will flashing a EVGA 780TI bios on a EVGA 780SC/acx card UN-lock the GK-110 Shaders from 2304 to 2880?

[ATTACH=CONFIG]9690[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]9691[/ATTACH]

Hehe, no, won't work. well you can try and see for yourself, card won't run stable with that vbios.

I flashed it on the Titan, picture was all messed up due to the different vram configuration. Was able to fix that, but no more shaders.

@svl7

I currently have a two GTX 780 Classifieds flashed with your 80.10.3A.0x.80 bios. They are revision A1 and have been working perfectly with your bios. I now see that there are two new bios posted in this thread for the classifieds. The first one is posted on the front page of this thread its bios 80.10.36.00.01 then on page 68 you listed another classified bios version 80.80.21.0x.80. I would like to upgrade the bios on both cards to the newest version.

1. Can you confirm which one is newer ?

2. Can I use either of them on my A1 revision cards without any problems ?

The 80.80.xx.xx.xx.xx versions are from the revised cards, they might work on the older boards, but you will have to force the flash. I recommend staying with the 80.10.xx.xx.xx.xx version. Those will work fine. 3A is newer than 36.

  • Thumbs Up 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
I have a MSI Nividia GTX 780 the bios says 80:10:36:00:01

Is it safe to use one of these modified bios with this?

Hehe, no, won't work. well you can try and see for yourself, card won't run stable with that vbios.

I flashed it on the Titan, picture was all messed up due to the different vram configuration. Was able to fix that, but no more shaders.

The 80.80.xx.xx.xx.xx versions are from the revised cards, they might work on the older boards, but you will have to force the flash. I recommend staying with the 80.10.xx.xx.xx.xx version. Those will work fine. 3A is newer than 36.

Is there a modified Vbios avalible for the cards that currently use the 80:10:36:00:01?

This is the card I have.

http://us.msi.com/product/vga/N780-3GD5.html

Share this post


Link to post
Share on other sites
That one's outdated, use the 3A version.

OK thanks. I just wanted to make sure it was ok before I did something wrong.

Does it matter that its a MSI card and not a EVGA?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Every file I click on says invalid file ID in the downloads section

Weird, did you try it with a different browser?

Does anyone else has this issue?

svl7 could you please respond to my question? Thanks.

I've seen your request. Twice. No need for cross-posting, thanks. I need time for all the requests.

Share this post


Link to post
Share on other sites

edit.... trying that...

OK i tried that. Its still giving me that error msg. I cant download any of the files

Share this post


Link to post
Share on other sites
edit.... trying that...

OK i tried that. Its still giving me that error msg. I cant download any of the files

Working fine for me too.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well it don't work for me. I hit the downloads menu at the top of this forum. It shows me the latest files. If I click one I get Invalid File ID everytime. I'm a bit bothered by it being I paid for the month.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Well it don't work for me. I hit the downloads menu at the top of this forum. It shows me the latest files. If I click one I get Invalid File ID everytime. I'm a bit bothered by it being I paid for the month.

Got any anti-virus/malware running through your browser? If not message mods/admins maybe something to do with your donation/account.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes I have but it can't be that. I've tried it on different computers and my phone. I'll ask more about it to the mods when I get home from work.

Share this post


Link to post
Share on other sites

One information, please: if I understand Boost 2.0 is to prevent temperatures limiting clocks and voltages. So, wouldn't it be better to set power limit to the real max that board can handle (6+8 pin=300W) and a fixed voltage, leaving the boost control just clocks according to load?

Share this post


Link to post
Share on other sites

So v2 cant go below 1.15v from what I read right? Does that mean I am on v3? Also my GPU down clocks in steps, someone mentioned going from your OC to 901mhz is normal, is going from 1256(OC) - 1102 when GPU utilization is low normal? And I cant figure out how to buy svl7 a beer

Share this post


Link to post
Share on other sites

on my gtx classified i have the A3 version but in the version you uploaded it is the 36 version ... does that matter? and can i still get up to 1.3 Volts with the voltage classified hack?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Installed EVGA 780 - Classified vbios pack - 'OC edition v03' on a 780 Classified. Default clock now displays "902" prior to install was "993", is this correct? Also ran Heaven 4.0 on stock settings and power consumption never exceeded 31.9 % TDP, is this normal?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.