Jump to content
EwinRacing Flash Series Gaming Chairs
  • ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

    ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Content

    • By AMan
      Hi,
       
      I recently bought the new Toshiba RC100 m.2 2242 NVMe SSD for my Lenovo Y510p which has an m.2 port in it.
      After installation the SSD wasn't showing up in my BIOS and also not on my OS Win 10 disk management. So I did a bit of research and installed mod BIOS for my Y510p by following the steps in the link: ( https://www.techinferno.com/index.php?/forums/topic/3546-lenovo-y410p-y510p-unlocked-bios-wlan-whitelist-mod-vbios-mod/ )
      There are a lot more options in the BIOS menu now.
      Even after doing the mod it's not showing up. The SSD works on my friend's "new 2017 dell gaming laptop" which has m.2 ssd support in it. I don't know what exactly to configure my BIOS to make it work. I've just done some hit-and-trial configs which have eventually failed.
      If someone can help solve it Pleasee!!
       
       
      P.S. : I can share all the available options available in the BIOS if required.
         
    • By awesum
      hi guys,
      i have a z510 59398016 indian variant.
      I had replaced the oem 1tb sshd on sata 3 port that came in it with 250 gb ssd 1 year ago.
      now the optical disk drive on sata1 has gone haywire and i do not want to replace it as cd and dvd are obeolete and useless to me.
      can some one suggest a caddy for z510 to use my old sshd in place of optical disc drive ?
      would i be able to dualboot BW 2 drives if i do the above?
      I tried caddy from local vendor but it is not getting recognised.
      plz suggest some caddies compatible with z510
       
       
    • By SenikTheFasthog
      Good day,

      I am the owner of a used m18x r2 struggling to build it back up into a functional machine. The previous user had his system installed in RAID mode which won't suffice for my desired SSD boot speeds. I've ensured that both AHCI and UEFI are active in the A11 BIOS. I have also ensured to clean the main drive via diskpart CMD upon custom installing my copy of Win 7 Ultimate. Oddly enough, when the setup completes, I'll get an error message stating windows can't finish configuring and needs to restart. Heeding this message will only cause it to happen again on the next reboot, so CMD to the rescue and creating and off to making user account I go. Unfortunately, boot speeds are as slow as ever and I've verified that no RAID controllers have been left installed in the device manager. So far, my only potential lead is that I've noticed during each boot, Windows mentions that "Setup Is Updating Registry Settings" after about of minute of Starting Windows. I've been researching this exact string but I can't say I've found a concrete solution to attempt just yet.

      So here I am, requesting for advice as to what I should check next.

      Thanks in advance!

      EDIT: I've tried out a new install accessing the CD through legacy but still keeping the SDD Boot drive on UEFI mode. So far haven't had to mess with CMD anymore to proceed nor has the Setup needed to Update Registry Settings. I also remembered to install the intel rapid storage driver.  Alas, I'm still left with 2 minute boot times(particularly on the Starting Windows screen), so the problem still remains.

      EDIT2: Diagnosing with a Boot Manager, I discovered it takes about a minute before svchost even starts running. So with that, I ruled out it wasn't a software problem. I then decided on the possibility that maybe the other drives could be interfering with booting. Pulling out the other HDDs had no effect, but the actual culprit was the mSATA SSD that was left in from the last user. Now I can enter windows in 3 seconds!

      Even fishier, this mSATA drive says its 32 GB but Speccy says its a 1GB drive. But that's a problem for another time, at last my 850 EVO is showing off its expecting speeds.
    • By Granty
      Hi guys. I have had my egpu setup and running fine for the past year or so on my mbp (mid 2012) which has a hdd drive.
      I now want to improve the gaming performance, so I've bought an ssd.
       
      I manage to get through all the steps in eGPU Setup 1.2 but when i go through the bootloader, it says at the very end "No bootable device -- insert boot disk and press any key".
       
      I'm guessing it is to do with my ssd being in the optical drive bay location (i assume this is hd1) and the original hdd (hd0) being disconnected, so windows can't see it when in bootloader.
       
      I think I need to edit the config file for the chainloader, so the bootloader reads the ssd but what exactly do i need to change? 
       
      I tried changing the map section (line 55):
      map --harddrives=1
      if "%DRV%"=="C"
       
      map (%FIRSTHDD%) (hd0)
       
      Changing the (hd0) to (hd1) put the bootloader in a loop!? So I am not sure what to try next...
       
      Any help is greatly appreciated!
       
      Thanks
    • By Derpediderp
      Hey guys!

      I am currently working on an idea to start a brand which would be specialized in All in One PC Barebones.
      So I wanted to ask you if there is any interest for such a thing?
      In detail:

      The focus is on a configurable system, like a desktop case, but this one here has already a build in mITX mainboard, monitor, speakers and everything is already cabled.

      The power supply is external to save space and especially to keep the AIO as narrow as possible.
      The lid on the back can be pushed open after only 2 screws have been removed, so it is very easy to maintain.
      The technical data in a short overview:

      Monitor: 27 "Full-HD, AH-IPS, Frameless Design

      Mainboard:
      mITX, modified with a 90 degree rotated PCIe slot for the graphics card H110 chipset 2x RAM slots DDR4-SODIMM 1x mini PCIe slot 1x MSata Slot 1x 2.5 inch Sata connector Graphics card: Power over PCIe lane (NVIDIA GTX 1050TI, Radeon RX460, etc.) , with additional PSU up to Zotac NVIDIA GTX 1080 Mini

      Power supply: External with 3 pin safety plug and 180W power , additional 250W PSU for Graphics cards with 6-8 pin Connector.

      Connections:
      2xUSB 3.0 RJ45 connector 4xUSB 2.0 SD card reader 1x HDMI-IN (for graphics card routing) 1x HDMI OUT 1x3.5mm stereo jack 1x3.5mm microphone jack Stereo speakers (believe it or not, they sound decent)  
      Here are some Pics from my Testsample:

       
      I would really appreciate your feedback, thanks in advance!
       
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.