Jump to content
EwinRacing Flash Series Gaming Chairs
brunon80

Prema Bios MOD to Clevo W3x0ET

Recommended Posts

Hi everyone, I'm looking for the modified bios Prema of the W3x0ET (GTX 660m + i7 3630m) for months, the performance of the notebook is excellent despite its age, but it has already reached its limit and I know that it can deliver even more if someone being able to help me will be very grateful.
Thanks!

bios.png

Edited by brunon80
More information

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Content

    • By Radstark
      Title sums it up.
       
      TL;DR: we have a Clevo that runs a desktop CPU, one with those huge 82 Wh batteries. We remove the GPU and let it use the CPU's integrated graphics. How much time for the battery to go from 100 to 0? Is it comparable to an ultrabook's?
       
      I'm theorizing a mobile set with a static eGPU and an upgradable CPU. Given a hypothetical user that needs fast processing on the go and long battery life while retaining very high degrees of mobility, but at home wants a powerful machine to run most games, I guess that would be their best bet. It would surely be more convenient to keep everything in the same disk. And even though the thing would be quite heavy to carry around, changing CPU would be more cost-efficient than changing an entire laptop. (Not sure if I'm right here, and also I'm not sure whether the motherboard in a Clevo would be replaceable when the new CPU needs a different socket, which is another reason why I'm asking here.)
       
      If my above guesses aren't correct, then an ultrabook with Thunderbolt and without a dedicated GPU would be a better choice. If they are, then we would be carrying more weight in exchange of a more cost-efficient setup, which I think would be a fair tradeoff.
       
      Also I am aware of the heating problems that these laptops suffer from, at least compared to a desktop setup. Would they be solved by moving the GPU out of the chassis, and instead plugging it with an eGPU dock via Thunderbolt port?
       
      What do you think? Is it doable? If not, why?
    • By Zoarilamb
      A part of my BIOS got corrupted that controls my laptops backlights. Other methods like the Gary Key fix did not work for me because I do not get any light up during post. i followed this guide  that says I need to extract and use the 6MB portion of an 8MB bios dump, only AFUWIN tells me "Error, ROM file size does not match existing BIOS size which is because my laptop BIOS size is only 5.87MB.  I don't need to flash the whole BIOS, I only need to flash a portion of it. 
       
      I've searched everywhere online for a dump of my laptop model but non exist that I know of.
    • By Zoarilamb
      I fiddled around with modding my laptops BIOS to unlock XMP profiles and hopefully seeing if optimus could be disabled. After flashing my modded bios and trying it out, I noticed that my keyboards backlight no longer turns on. I was unaware it requires an official BIOS to function. They backlights wont turn on unless ASUS ATK package is installed but now it seems it also needs an official BIOS?
       
      The modded ROM and tool I used if anyone has any experience with this and doesn't mind telling me what to enable/disable, or anything else i can do to re-enable them 
        
    • By Binarious
      I installed an NVIDIA Quadro P4000 Max-Q in a Clevo P750DM-G.
       
      Device manager hardware ID shows:
      PCI\VEN_10DE&DEV_1BB7&SUBSYS_75021558&REV_A1
       
      I have done the standard inf file mod, then disabled driver enforcement as I have done successfully in the past, but it's not working this time. The install starts, then fails less than half way through. I have tried the DCH version, standard version, and studio versions and none of them will work. I am probably missing something. Could it be the result of the vBIOS?
       
      Below are screenshots starting with GPUz
       

       
       
       

       
       

       
       
       
       
    • By mrwayne
      My laptop is Monster Tulpar T7 v2.6. i7 4710MQ, 16 GB DDR3 1600 mHZ, GTX 970M 3GB.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.