Jump to content
aBug

MSI GTX 10600m 6GB EEPROM ID process failed

Recommended Posts

Hello Everyone!

 

I have problem with VBIOS/EEPROM(?) after installing of a GTX1060 N17E-G1-A1 GPU NVIDIA Graphics Chipset (old one has temp. damages).450375359_EEPROMERRORnonGSYNC.thumb.png.e23dd4bdc7200248b929a877d4d28350.png 

 

I  modified new 416  and old 391 nvmii.inf file and try to install drivers, but every combination gave me no success. There is only yellow triangle in  Windows Device Manager :|

Is there a way to bring my card to life?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Similar Content

    • By BAKED
      Hey y'all! I'm planning on releasing BIOS mods for the newer MSI laptops.
      So I'm looking for some testers to evaluate my mods and give input.
      If you're interested just PM me and we'll take it from there 
    • By BAKED
      There are several threads on requesting BIOS modifications here on T | I but I thought another one wouldn't hurt.
       
            Your request should look like:
      Brand Model Type of modification(For example: Unlocked, added support, Logo, microcode, ME firmware etc  
      I'll respond as soon as I have time as I'm also currently working on other projects(Requests by PM is also ok)
      If anyone else have the knowledge and time feel free to respond to requests 
       
    • By Kel
      I got the exp gdc beast 8.5 got all the connections right... laptop boots up... fans turn on the gpu.... device manager detects gtx 1060 with a “ ! “ in a yellow triangle. Now what to do.... i tried to do the bios mod.... but realised that i have 3.07 version. 
      Questions-
      1 is there any way to get this done without the mod?? 
      2 if mod is the only way... kindly help me with step by step instruction in laymans terms... i m not a techy... so i might not understand technical terms.... altho i am interested... but learning yet. Please help. 
    • By Drozof
      Has any company out there launched a laptop with an external MXM port? 
       
      Just curious since with the boom in the gaming laptop market and some companies launching eGPU thunderbolt enclosures, isnt the MXM faster?
       
      Is it because of licensing issues? or hardware problems?
       
    • By Psycha
      Hello, I'm on an alienware m17 r4 and am trying mod my vbios for a 970m 3GB msi. I've managed to get the max boost with an increase in voltage, however I believe my voltage settings maybe unstable. When attempting to load programs capable of high gpu usage capabilities, the gpu begins to become pretty unstable. would anyone be able to provide assistance? I have both my edited and original roms as well.
       
      *update
       
      I'm not sure how to delete this thread but disregard this please. I've figured out the issue.
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.