Jump to content
Sign in to follow this  
Buratos

p150em 8970m problems

Recommended Posts

Привет. Помогите, мне грустно.
Существует clevo p150em, недавно обновленный с 7970 до 8970 м (от 150 см)
Bios, R.2.0 / 1.02.17EC v3b / 1.02.11EC.
Когда он был установлен 7970 м, в BIOS на линии gpu это было 7970 м. После установки 8970m, NVIDIA пишет вместо 8970m.
Драйверы на 8970m не установлены, либо синий экран, либо ноутбук замерзает. Windows 10 1713.
Я пробовал разные версии драйверов, все равно. Что вы посоветуете?

8970m vbios  VER015.041.000.000.044964 BR44964.009 it s DELL? 

 

ps. when I bought 7970m for a place of 670m. At 7970m there was also a problem with the drivers, but I somehow skipped it.

Edited by Buratos

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Similar Content

    • By Blocker35
      Hi guys, bit of a rookie to the whole EGPU scene. Currently I have:
       
      - MacBook Pro 2015 13inch (3.1GHz Core i7 16GB RAM)
      - Razer X Core 
      - Apple TB3 to TB2 Adapter
      -  TB2 Cable (Cable Matters)
      - 23inch AOC External Monitor
       
      I am wonder about what graphics card to get to run X-Plane11 with high graphic settings?
      I have purgewrangler set up and ready to use with an AMD graphics card, but am also open to the idea of an Nvidia graphics card.
      Any advice appreciated. I did not buy a Windows PC as I need a Mac for various other things and wanted an all-in-one laptop.
    • By BAKED
      There are several threads on requesting BIOS modifications here on T | I but I thought another one wouldn't hurt.
       
            Your request should look like:
      Brand Model Type of modification(For example: Unlocked, added support, Logo, microcode, ME firmware etc  
      I'll respond as soon as I have time as I'm also currently working on other projects(Requests by PM is also ok)
      If anyone else have the knowledge and time feel free to respond to requests 
       
    • By BAKED
      BAKED BIOS FOR TM, KM, DM, P6, P4 SERIES with most menus and options unlocked. 
      THESE BIOS MODS ARE ONLY FOR PEOPLE WHO KNOW WHAT THEY ARE DOING!
       
       
       
      NEW: 
      I'M CURRENTLY WORKING ON V3.0 WHICH WILL INCLUDE UPDATED UEFI DRIVERS, MICROCODE BIOS SCREEN SHOT SUPPORT AMISCE SUPPORT(For some models) PLUS MORE. 
      I'M ALSO WORKING ON MODS FOR OTHER MODELS TOO.
      ALL TM, KM AND DM SERIES ARE V2.0 AND NOW HAVE WINDOWS FLASHER INSTEAD, JUST EXTRACT AND RUN FLASH.BAT
       
      WARNING! BIOS FLASHING IS RISKY SO MAKE SURE YOU KNOW WHAT YOU'RE DOING BEFORE PROCEEDING. 
      FLASHING THE WRONG BIOS OR INTERRUPTING THE FLASHING PROCESS WILL BRICK YOUR SYSTEM! 
      USE AT YOUR OWN RISK!
       
      TM, KM AND DM SERIES
       
      P6 AND P4 SERIES
       
      INSTRUCTIONS
        IF YOU LIKE MY WORK FEEL FRE TO BUY ME A COFFEE   ENJOY!
    • By ElChuterRD
      Greetings, I have a p650rs and I have this little problem that I can not play in MRHYBRID mode, only if the charger is connected, and I do not see high quality videos or play if it is in discret mode, if the A / C is connected.
       
      Any idea what it could be?
       
      I have the latest version of Bios and ECF
      I've been looking for custom-made Vbios but I can not find anything.
      Thank you


    • By DR650SE
      Hey guys! Long time no see! Been ages since I've been here and wow has this place changed! @Briankeep up the great work!  I've been pulled away from my computer passion by raising 3 kids! All 6 and under.  Crazy how time flies! 
       
      On to what brings me here.  Love you oming for some ideas.
       
      My X7200 was recently shutting down randomly. The num lock and caps lock would start flashing and then it'd shut down. CPU and GPU Temps looked good, but fans were running a lot.  I figured whatever was hot was something HW Info couldn't see or read.  
       
       
      I repasted my GPUs and CPU, put in new thermal pads as well. Unfortunately when I tightened the CPU heatsink, I must have over tightened a screw because it pulled the screw sleeve on the mobo out. Temps are still good, idle around 33°C, and fans run full bore all the time. So it may not have quite enough pressure on a mofset or something. On the plus side, I let the computer sit on for 16-18 hours idle,and it didn't shut down, which solved one issue and created another.

      Would I be okay to superglue it back down to the mobo? Should I use some other adhesive? Then it would create a tad more pressure, evenly, and possibly solve my fan issue. Damn these old computers. Purchasing a newmobo would probably be more expensive than it's worth.
       
      I really need to retire this thing, but it's served me faithfully since Oct 2012. Eventually I'll move to something more mobile and a desktop. 
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.