Jump to content
Review: E-Win Champion Series Gaming Chair Read more... ×
EwinRacing Flash Series Gaming Chairs
Sign in to follow this  
xgmultani

MSI GT72s 6qe DOMINATOR PRO G-SYNC vbios req

Recommended Posts

HI MOD AND FELLOWS , can some buddy help me to modify my gtx 980m 8gb samsung custom vbios with voltage and core clock unlock ? i have found vbios with dell but i am using msi so i dont think dell vbios works here .

MSI GT72s  6qe DOMINATOR PRO G-SYNC
i7 6820hk
16 gb
240w dell charger
980m 8 gb

Orignal file uploaded .

i ll pay in crypto if someone help me out . Thanks

bios ver : 84.04.48.00.32

GM204.rom

Share this post


Link to post
Share on other sites
12 hours ago, xgmultani said:

HI MOD AND FELLOWS , can some buddy help me to modify my gtx 980m 8gb samsung custom vbios with voltage and core clock unlock ? i have found vbios with dell but i am using msi so i dont think dell vbios works here .

MSI GT72s  6qe DOMINATOR PRO G-SYNC
i7 6820hk
16 gb
240w dell charger
980m 8 gb

Orignal file uploaded .

i ll pay in crypto if someone help me out . Thanks

bios ver : 84.04.48.00.32

GM204.rom

Hi!

Your vbios mod done, check PM.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 7/10/2018 at 4:19 PM, Klem said:

你好!

你的VBIOS MOD完成了,检查PM。

Hello, could you send me a copy? It's been a long time.

Share this post


Link to post
Share on other sites
23 minutes ago, modstest said:

Hello, could you send me a copy? It's been a long time.

Hi!

I don't understand you. You want to unlock your vBIOS? If so, then send me or post here your file original stock vBIOS.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes, I need to unlock the same as he is, thank you!!!

GM204.rom

9 minutes ago, Klem said:

Hi!

I don't understand you. You want to unlock your vBIOS? If so, then send me or post here your file original stock vBIOS.

The document is on it, thank you!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
55 minutes ago, modstest said:

Yes, I need to unlock the same as he is, thank you!!!

GM204.rom

The document is on it, thank you!!!

Ok. Your vBIOS mod done, check PM.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Similar Content

    • By GrayCryptoSpordium
      Well everyone...I have a confession to make-I flashed svl7 modified 970m vbios before I wiped my drivers! Everything seemed to run fine, I could game but noticed my clocks fluctuating a bit crazy. Figured I'd try a OC profile in afterburner while running a 27 27 26 26 clock in TS a bit stupid I know. Well 3d mark froze so I did a reboot...Black Screen on startup I heard windows boot so I feared I bricked my card. Tried external monitor..works fine. This is where my stupidity really hit the cosmos. I had another m15x 900p LCD laying around plugged that in. Worked fine back too overclocking bro! Well same thing happened. My profile was not overly crazy as I can remember. But I bricked another screen. Plugged in external monitor everything fine. I was using latest nvidia drivers 436.48 I believe. So I wiped drivers using DDU. Reflashed to stock clevo bios. Tried both LCD again still nothing. Installed old 7970m still nothing. Cleared CMos again nope. Reinstalled 970m with svl7 vbios with newest driver and been gaming on my external monitor. Have done some OC with inspector. Everything seems to work as it should. Temps and performance are great. Did I brick my monitors??? Never heard of this problem. 
    • By Kunal Shrivastava
      Hi guys, I am the proud owner of a Clevo p775dm3-g notebook purchased from azom.systems (authorized Clevo reseller in India, Model rebranded as Azom Legion-17.3 inches). Here are my specs:

      Core i7 7700 (non-K version): undervolted by 110 mv and turbo boost disabled in BIOS- machine uses prema mod BIOS.
      GTX 1080: undervolted by 100 mv on all frequency steps using MSI afterburner voltage/frequency curve editor. clocks are untouched.
      16 GB DDR4: Cant remember clocks.
      1440p 120 Hz screen: No tinkering done to refresh rate.

      CPU has been delidded and repaste has been done on both CPU/GPU dies with gallium based TIM-Coolaboratory liquid ultra if I recall correctly.

      My issue is GPU hitting max temp limit of 90 degrees while playing DOOM and framerate drops from 110 avg to mid 60s-70s with horrible stuttering- this is thermal throttling for sure.

      System was running beautifully after repaste at 86 degrees max/ 77 degrees average at 100 percent fan speed. A month later I decided to see how much further I could push the system and ended up undervolting the CPU/GPU and RAM even further. The RAM undervolting part didnt work as well as I'd hoped, and I ended up resetting the BIOS to undo everything and reapply the previous setting (-110 for CPU with turbo boost disabled.) 

      I noticed that immediately after BIOS reset, both my CPU and GPU temps were 5-10 degrees higher even with the undervolt/underclock applied. Also, I think the fans were a bit louder before I reset the BIOS which leads me to believe that for some reason the fans are now capped at 80% max fan speed. There doesnt seem to be a fan speed selector in the BIOS or anywhere else so I cant say for sure whether this is a fan related issue or something else.Before the reset I could override the BIOS setting and set the fans to 100% by pressing fn+1, could I have done something to that setting after resetting the BIOS ? I dont think I have damaged the CPU or GPU as temps are holding fairly steady at 90-91 degrees and laptop doesn't shut down while gaming.

      If I have overlooked something or if anyone reading this has any solution help would be greatly appreciated.
      All settings/drivers/windows version/app version are exactly the same before and after BIOS reset.
    • By Edrc
      Hello,
       
      I am new on this forum, so I am sorry if posting at the wrong place. It's been 2 weeks that I am searching how to make my GTX 980M 8GB working Inside my Alienware 17 R1 (June 2014, i7 4710MQ, 60 Herts Display, OPTIMUS and the GTX 880M Inside died.)
      After "quickly" looking some forums, I saw that a 980M would easily fit Inside … but maybe I was wrong.
       
      Hardware wasn't a problem. I've also could install drivers by modding the nvdmi or nvcvi. inf files. The card was recognied BUT :
      the clock speed is locked a 135 or 405 Mherts and fan is not runing when booted up.
      I tried to flash vBios with nvflash and some ROM I found on vBios collection … but no way to get this working properly.
       
      So, i'm coming here. I've seen many people talking about Prema or svl7 or other big boss in the place … but ? how ? where ? when ?
       
      Inside the peripherial manager I have this in remote acces path : PCI\VEN_10DE&DEV_1617&SUBSYS_05AA1028&REV_A1\4&D590A51&0&0008
      So I assume my GTX 980M card ID is 1617 and vendor and PC Model are 05AA 1028.
      But near the "Standard Microsoft Video Card" there is a yellow exclamation point and Inside details it says "this peripherial doesn't work properly" when no Nvidia drivers installed.
      I could find some vBios with 1617 (Asus) but black screen at boot up. Since laptop model where not the same .. probably.
      And I wasn't able to find 1617 with the existing 05AA 1028 … as the GTX 980M was not an option for my model. (AW 17 R1 2014 ,60Herts)
      I tried 353.60, 382.33 and 419.35 drivers. The latest one seems easier to install but longer.
       
      BIOS is A16 from Dell. And I am using Windows 10. Got a Dell 330W brick. 
       
      I saw a guy with the exact model as me, he gets a modded vBios especially for his configuration, then everything worked easily … but can't find the topic again
       
      I guess depending on the card info and the laptop model … a dedicated vBios is required … 
       
      So, If anyone here got some informations or any kind of help for me, it would be very nice.
       
      Thanks for reading and help.  
       
      PS: there are a lot of files, pictures and links that I can't see on this forum .. even after registration …. 
       
    • By brunon80
      Hi everyone, I'm looking for the modified bios Prema of the W3x0ET (GTX 660m + i7 3630m) for months, the performance of the notebook is excellent despite its age, but it has already reached its limit and I know that it can deliver even more if someone being able to help me will be very grateful.
      Thanks!

    • By picardilly
      Hey guys, I am Grga and i am new here. I rarely use forums but i am desperate in this case.
      So, as i have seen many of you have had the issue with obsolete BIOS versions for clevo P7xxZM machines,
      So i would like to hear your experiences and how you went about it. 
      I have recently bought an ssd Samsung 970 PRO NVMe M.2. From which i would like to boot the windows10.
      Little did i know that there was no support for that kind of protocol in the BIOS or that there is such thing as UEFI (for which i am still not sure what that is exactly, except some kind of successor of BIOS).
      So i did a bit of research and updated my Bios and ec to 1.03.15 and 1.03.09 respectively for which i understand is the last available official release. I changed to uefi mode with secure boot disabled etc... in short i did everything that my (limited) knowledge about these things allowed me to do (and the sweat of excitement and fear when i was flashing the bios for the first time in my life). But, alas, it all yielded no success,  and now i am lost. I have really no idea what to do, and whom to ask for help except for you guys here. The only thing that i understand worked for some of you is when you mentioned a wizard named @Prema so therefore i will try to do the same....
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.