Jump to content
Sign in to follow this  
VictorS

The dedicated board as eGPU in DIY #error

Recommended Posts

Someone can Help me to configure my DIY for eGPU??

 

My Notebook:  Dell vostro 5470, Dedicated card: 740m

 

Don't start when connected to eGPU

 

My version of BIOS is A12

18359132_10154930929048381_1990205306406811429_o.jpg

18404213_10154930926913381_4702800607583893578_o.jpg

18423068_10154930876073381_3123229222331812171_o.jpg

WP_20170509_14_29_00_Pro.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Similar Content

    • By Blocker35
      Hi guys, bit of a rookie to the whole EGPU scene. Currently I have:
       
      - MacBook Pro 2015 13inch (3.1GHz Core i7 16GB RAM)
      - Razer X Core 
      - Apple TB3 to TB2 Adapter
      -  TB2 Cable (Cable Matters)
      - 23inch AOC External Monitor
       
      I am wonder about what graphics card to get to run X-Plane11 with high graphic settings?
      I have purgewrangler set up and ready to use with an AMD graphics card, but am also open to the idea of an Nvidia graphics card.
      Any advice appreciated. I did not buy a Windows PC as I need a Mac for various other things and wanted an all-in-one laptop.
    • By SnipeKing17
      The GPU works, The PSU works, The system works. [individually they all do work]
       
      The system works perfectly fine without the WLAN card.
       
      When i put the system to sleep and hotswap the mPCIe riser and WLAN press something on the keyboard.. Restarts.
      Will shutdown in roughly 27 seconds for those 27 seconds it works just fine like how it normally would on external monitor.
       
      When i shut it down and plug the riser and switch it on, same story. 27 seconds.
       
      I don't even see a error. I get to login screen directly. I used DDU already.
       
      I timed it. no matter what i do if i use the eGPU, External monitor it restarts instead of pause-play. I have 27 seconds.
       
      Need help!
    • By picardilly
      Hey guys, I am Grga and i am new here. I rarely use forums but i am desperate in this case.
      So, as i have seen many of you have had the issue with obsolete BIOS versions for clevo P7xxZM machines,
      So i would like to hear your experiences and how you went about it. 
      I have recently bought an ssd Samsung 970 PRO NVMe M.2. From which i would like to boot the windows10.
      Little did i know that there was no support for that kind of protocol in the BIOS or that there is such thing as UEFI (for which i am still not sure what that is exactly, except some kind of successor of BIOS).
      So i did a bit of research and updated my Bios and ec to 1.03.15 and 1.03.09 respectively for which i understand is the last available official release. I changed to uefi mode with secure boot disabled etc... in short i did everything that my (limited) knowledge about these things allowed me to do (and the sweat of excitement and fear when i was flashing the bios for the first time in my life). But, alas, it all yielded no success,  and now i am lost. I have really no idea what to do, and whom to ask for help except for you guys here. The only thing that i understand worked for some of you is when you mentioned a wizard named @Prema so therefore i will try to do the same....
    • By Kel
      I got the exp gdc beast 8.5 got all the connections right... laptop boots up... fans turn on the gpu.... device manager detects gtx 1060 with a “ ! “ in a yellow triangle. Now what to do.... i tried to do the bios mod.... but realised that i have 3.07 version. 
      Questions-
      1 is there any way to get this done without the mod?? 
      2 if mod is the only way... kindly help me with step by step instruction in laymans terms... i m not a techy... so i might not understand technical terms.... altho i am interested... but learning yet. Please help. 
    • By Drozof
      Has any company out there launched a laptop with an external MXM port? 
       
      Just curious since with the boom in the gaming laptop market and some companies launching eGPU thunderbolt enclosures, isnt the MXM faster?
       
      Is it because of licensing issues? or hardware problems?
       
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.