Jump to content
EwinRacing Flash Series Gaming Chairs
bartolbio

asus x556ua egpu not detected

Recommended Posts

Hi everyone sorry for eventual error my english is kinda bad.

i've a asus x556 ua and i'm trying to setup an egpu via exp gdc v8 ngff (cause my laptop has no mpcie) with an asus gtx 1050 ti 4gb but when i turn on my pc i can't see it on device management tab. i tryed different ways to switch on the pc like first the card and then the pc, first pc then card, turn on the pc with the wlan card and then switch to the card but none of this is working. i don't have egpu setub by ****** but i'm waiting to recive itso if that solves the problem i'll update the topic. if someone had a similar problem how solved it' thanks in advamce to everyone

 

edit

i also noticed with hwinfo that the port when the wlan card is on is the nuber 6 but when i plug the gpu that port simply disappear.

 
Edited by bartolbio

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi

 

I have same problem did you solve the problem?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.