Jump to content
  • ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

    ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Content

    • By Sparkhunter
      Hi there guys,
       
      I've been looking into getting a new GPU for my laptop (4-lane PCI-e) and enclosure (HP Omen Enclosure) but I cannot decided between the RX 5700 XT and the RTX 2070 (non SUPER).
       
      I did some price to performance calculations (higher is better) with some of the best prices I can currently get in the UK.
       

       
      The RX 5700 XT does perform better and is cheaper than the RTX 2070 (Although the 2070 does come with 2 games) but my main concern is drivers and from what I've heard NVIDIA cards work a lot better with eGPUs than AMD.
       
      If anyone has experience using both red & green or if anyone else has any other input i'd love to hear your experiences and input.
       
      Thanks.
       
    • By duffman_777
      Managed to find a relatively cheap MSI 1070 on ebay, and after reading a few success stories that 1070's are compatible I decided to pull the trigger. 
       
      Modified the bottom case as per the photo on this FAQ page http://www.eurocom.com/ec/faqs(272)ClevoP150EM_SagerNP9150_XMG_P502_PRO. Things were going well until I went to screw the card down and felt some resistance.
       
      Oops. Looks like that capacitor(?) with the blue on it *just* clashes with the card. Now what's weird is not all P150em motherboards seem to have this component on it - looking at replacements this component is not there. Also looking at the photos from this 1080m P150em mod (https://premamod.wordpress.com/2017/10/10/clevo-pascal-mxm-standard/), this component isn't there either. Does anyone know what this is, and if it can be removed? Or, if this could be taken off and shifted out of the way somehow, or replaced with a smaller equivalent...?
       
      In my disbelief/annoyance/problem solving when trying to push it down, I did notice that the card has a surprising amount of flex in it and it *can* be screwed down almost completely to a level where I feel somewhat comfortable in doing... Though I'd rather not put this strain on the card if there is a way to avoid it.
       
       
       
       
       



    • By Blocker35
      Hi guys, bit of a rookie to the whole EGPU scene. Currently I have:
       
      - MacBook Pro 2015 13inch (3.1GHz Core i7 16GB RAM)
      - Razer X Core 
      - Apple TB3 to TB2 Adapter
      -  TB2 Cable (Cable Matters)
      - 23inch AOC External Monitor
       
      I am wonder about what graphics card to get to run X-Plane11 with high graphic settings?
      I have purgewrangler set up and ready to use with an AMD graphics card, but am also open to the idea of an Nvidia graphics card.
      Any advice appreciated. I did not buy a Windows PC as I need a Mac for various other things and wanted an all-in-one laptop.
    • By SnipeKing17
      The GPU works, The PSU works, The system works. [individually they all do work]
       
      The system works perfectly fine without the WLAN card.
       
      When i put the system to sleep and hotswap the mPCIe riser and WLAN press something on the keyboard.. Restarts.
      Will shutdown in roughly 27 seconds for those 27 seconds it works just fine like how it normally would on external monitor.
       
      When i shut it down and plug the riser and switch it on, same story. 27 seconds.
       
      I don't even see a error. I get to login screen directly. I used DDU already.
       
      I timed it. no matter what i do if i use the eGPU, External monitor it restarts instead of pause-play. I have 27 seconds.
       
      Need help!
    • By Kel
      I got the exp gdc beast 8.5 got all the connections right... laptop boots up... fans turn on the gpu.... device manager detects gtx 1060 with a “ ! “ in a yellow triangle. Now what to do.... i tried to do the bios mod.... but realised that i have 3.07 version. 
      Questions-
      1 is there any way to get this done without the mod?? 
      2 if mod is the only way... kindly help me with step by step instruction in laymans terms... i m not a techy... so i might not understand technical terms.... altho i am interested... but learning yet. Please help. 
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.