Jump to content
  • ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

    ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Content

    • By Mnky313
      To anyone wondering about eGPUs on M6700s, its not too complicated, there is just a process that must be done on boot every time:
      You need to have the eGPU connected and powered on before booting the laptop, once you get to the Intel RAID screen disconnect the eGPU and wait for windows to load up, once windows is loaded reconnect the eGPU and you *should* be able to use it and be able to hot-swap it (though you should disable it in windows before unplugging it) installing the normal AMD drivers worked fine for me, though the original release of Adrenaline 19.1 blue screened the first time.
      I usually run with 3 1080p monitors attached to the 480, replaced my old i5 desktop with this laptop due to the convenience of storing everything on one machine, the laptop has a 256gb SSD and 2x 750GB hdds in raid 0, there is a 2TB WD black attached to the eSATA on the dock.
      eGPU and external HDD are powered by a 500W evga desktop ATX psu, the EXP GDC's ATX power adapter was clunky and broke while trying to use it, so I just plugged in a CPU 4 pin cable upside down to power it, not worried about it because the bulk of power is coming from the 8 pin on the GPU anyway.
      https://imgur.com/a/L2UUSL2
    • By Kel
      I got the exp gdc beast 8.5 got all the connections right... laptop boots up... fans turn on the gpu.... device manager detects gtx 1060 with a “ ! “ in a yellow triangle. Now what to do.... i tried to do the bios mod.... but realised that i have 3.07 version. 
      Questions-
      1 is there any way to get this done without the mod?? 
      2 if mod is the only way... kindly help me with step by step instruction in laymans terms... i m not a techy... so i might not understand technical terms.... altho i am interested... but learning yet. Please help. 
    • By thechillhacker
      Hello all
       
      I have a Clevo P370EM3 laptop with a pair of GTX 680Ms in SLI mode and have never been able to get Linux to work properly with full acceleration and without tearing. I have tried every xorg config I can find, and even all the modifications from the nvidia configurator to no avail. Has anyone been able to get these things to work 100% in Linux? I have typically used ubuntu based distros, including Mint, and every available driver version from the repositories, but can never get it to work quite right.
       
      Thanks for any help anyone can provide. It is killing me to run Windows on this machine because of these issues, and I am almost to the point of installing the inferior 7970 cards.
       
      Have a great day
      -TCH
    • By Buratos
      Привет. Помогите, мне грустно.
      Существует clevo p150em, недавно обновленный с 7970 до 8970 м (от 150 см)
      Bios, R.2.0 / 1.02.17EC v3b / 1.02.11EC.
      Когда он был установлен 7970 м, в BIOS на линии gpu это было 7970 м. После установки 8970m, NVIDIA пишет вместо 8970m.
      Драйверы на 8970m не установлены, либо синий экран, либо ноутбук замерзает. Windows 10 1713.
      Я пробовал разные версии драйверов, все равно. Что вы посоветуете?
      8970m vbios  VER015.041.000.000.044964 BR44964.009 it s DELL? 
       
      ps. when I bought 7970m for a place of 670m. At 7970m there was also a problem with the drivers, but I somehow skipped it.
    • By jhsd1124013561
      Help! I created a BOS BOOT DISK and use legacy to boot in DOS.   But it is saying that "An operating system wasn't found".   I have extracted all the files (the alienware m18x r2 a11 unlocked bios) into my external hard drive (format: NTFS)
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.