Jump to content
EwinRacing Flash Series Gaming Chairs
Klem

Lenovo Y50-70 unlocked BIOS menu / wlan whitelist mod / vbios mod

Recommended Posts

Hello can you help me remove whitelist, unlock hidden additional menus and settings in bios setup menu and unlocked vbios for overclock NVIDIA card?  I send results in PM

Share this post


Link to post
Share on other sites
8 minutes ago, agnar said:

Hello can you help me remove whitelist, unlock hidden additional menus and settings in bios setup menu and unlocked vbios for overclock NVIDIA card?  I send results in PM

Hi!

Ok. Check your PM box.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 6/11/2016 at 12:36 PM, Klem said:

 

Klem, thank you in advance for your service。

I have the y50-70 UHD with gtx960m 2GB.(BIOS v3.04)

I want to upgrade my wireless network card。

May you please remove my whitelist and unlock the advanced and additional hidden menus?

this is my results.

https://www.sendspace.com/file/mdxtmw

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 minutes ago, hasaki1213 said:

Klem, thank you in advance for your service。

I have the y50-70 UHD with gtx960m 2GB.(BIOS v3.04)

I want to upgrade my wireless network card。

May you please remove my whitelist and unlock the advanced and additional hidden menus?

this is my results.

https://www.sendspace.com/file/mdxtmw

Hi!

Ok. Check your PM box.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello, Klem! May you please unlock all hidden settings, remove wlan blacklist and vbios mod and other things that can be unlocked? Thank you in advance :)

 

My results: https://www.sendspace.com/file/y9b939

 

p.s. Lenovo y50-70 (gtx860m 4GB)

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 hours ago, Juiroy said:

Hello, Klem! May you please unlock all hidden settings, remove wlan blacklist and vbios mod and other things that can be unlocked? Thank you in advance :)

 

My results: https://www.sendspace.com/file/y9b939

 

p.s. Lenovo y50-70 (gtx860m 4GB)

Hi!

Ok. Check PM.

Share this post


Link to post
Share on other sites
36 minutes ago, irvinbautista said:

Hi Klem!

 

Please unlock all of the hidden settings, vbios settings, and all other stuff you can unlock on my bios. 

I'm using a Lenovo y50-70 with 860m (4 Gb) and i7-4710HQ.

 

Here the link for my bios backup: https://www.sendspace.com/file/1ek78a

 

Thank you in-advance! :D

Hi!

Ok. Check PM.

Share this post


Link to post
Share on other sites
34 minutes ago, sonicboom171 said:

Hi Klem!

 

Please unlock all of the hidden settings, vbios settings, and all other stuff you can unlock on my bios. 

I'm  also using a Lenovo y50-70 with 860m (4 Gb) and i7-4710HQ.

 

Here the link for my bios backup : https://www.sendspace.com/file/m9aw3g

Hi!

Ok. Check PM.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello Klem,

Thank you in advance for your service.

I have a 1080p Y50-70 with i5-4200M and GTX860m. (BIOS is v3.03)

I changed my wireless card, and now I'm unable to get into the system

Please remove my bios's whitelist,

 

Here are my bios files:https://www.sendspace.com/file/orz102

 

Thanks again!

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 minutes ago, John142 said:

Hello Klem,

Thank you in advance for your service.

I have a 1080p Y50-70 with i5-4200M and GTX860m. (BIOS is v3.03)

I changed my wireless card, and now I'm unable to get into the system

Please remove my bios's whitelist,

 

Here are my bios files:https://www.sendspace.com/file/orz102

 

Thanks again!

Hi!

Ok. Check PM.

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 hours ago, CrossFireXXX said:

Hi Klem!

 

Please unlock all of the hidden settings, vbios settings, and all other stuff you can unlock on my bios. 

I'm  also using a Lenovo y50-70 with 860m (4 Gb) and i7-4700HQ.

 

Here the link for my bios backup : https://www.sendspace.com/file/9nuda4

 

Thanks!

Hi!

Ok. Check your PM box.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Klem Heya, wanna have a check at my file?
https://drive.google.com/drive/folders/1xCLDDMk2Eq6DCVVmxsCuYeTBMg3ZeA0A

Its the Y50-70, with a 960M Gpu.

 

Im interested in the fully unlocked, and hidden settings shown, and removed whitelist. Not sure what the modded vbios does, but sounds fun.

 

Im gonna use a new wifi card: 9560NGW.

 

Thank you <3

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 minutes ago, Shidapu said:

@Klem Heya, wanna have a check at my file?
https://drive.google.com/drive/folders/1xCLDDMk2Eq6DCVVmxsCuYeTBMg3ZeA0A

Its the Y50-70, with a 960M Gpu.

 

Im interested in the fully unlocked, and hidden settings shown, and removed whitelist. Not sure what the modded vbios does, but sounds fun.

 

Im gonna use a new wifi card: 9560NGW.

 

Thank you <3

Hi!

Ok. Check PM.

  • Thumbs Up 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 minutes ago, ayylmaoxd said:

Hi Klem!

I need your help again. Please remove the whitelist and unlock the hidden additional menus in the bios. Here is my results.rar https://www.sendspace.com/file/y29r2f

 

 

Thanks so much!

Hi!

Ok. Check PM.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Totally works, (great describtion for un-experienced too). Thank you!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Content

    • By spiderthink
      Hi,
      I am looking to remove the bios wifi whitelist restriction for a Lenovo G700 version 7ACN89WW . This is version 3.07
      I have used a programmer to read direclly from bios chip but it has failed. Is there any other method available to remove bios restriction from this laptop?
       
       
       
    • By AMV
      Hello to all big format laptop users!
      I`ll try to make it as short as possible. I have the Alienware M18X R1 for about 7years, i think. It was a problematic machine all the time. But during warranty period local support fixed everything super fast and free of charge :). I even upgraded from gtx 580m sli to gtc 780m sli. And made primary hdd samsung evo ssd. Unlocked Bios. Power brick i changed 3 times by now. Battery once. And 6moths ago one of the long time ago installed 780m died ( started with artifacts on screen then refused to boot windows). Replaced that and was as happy as ever. The machine kept working stable and i pushed all i could get from it in reasonably modern titles. Even tried RDR2 on default settings, gave me 17fps :). Not sure if SLI is supported for that game. The point is it was running fine for last 6 months.
      What happened:  Gaming as usual, room temp 23C. After around 2hr suddenly black screen. The laptop switched off by itself.
      What i check: First checked power brick. Green light off. Unplug from wall and laptop. After plugging in wall green light back on. Connect laptop light off.
      Next: Tried take out battery, unplug. And hold the PWR button for 1 min. Try to start on battery - nothing. Plug in - green light off again.
      Later: after some googling found that need to try to remove video cards. Done that. OK Nice! Plug in power and it starts as nothing happened on the integrated intel video.
      Found out that i one of the video cards is plugged in that triggers the power brick to trip. (the original upgrade 780m from years ago). 
      Start with GPU: Insert the other one in its slot. Systems start. But immediately i notice there`s no video drivers. OK i think reinstalling and job done. Drivers reinstalled, asked for restart. After restart nothing. Still no driver.
      Windows device manager: This is bogging me. it shows that i have 670M instead of 780m. Windows gives Code 43 Error.
      BIOS: I go into bios just to find that that it has reverted back to A05 (hows that possible?). And its so limited that i cant even choose witch video card to use. But it detects nVidia GFX.
      How to get at least my single 780M to be working?! Update bios again to unlocked? Did this event fry Vbios on my other card maybe?
      System: m18x R1
      SLI gtx 780m
      Unlocked bios (before event)
      nvidia driver 443.x(or there about)
      Win: 7, 64bit
    • By MitjaStachowiak
      Hello,
      does anyone know, which is the chip holding the VBIOS-ROM on an AMD Pro-WX 7100?
       
      I've two AMD Pro WX 7100 which doesn't work. One has maybe a wrong VBIOS and gets deativated in BIOS before any system boots. The other one is not recognized by the MB so I suspect this one to be defective and un-soldered two chips, which I suspect to be the VBIOS-ROM:
       

       
      On earlier GPUs, the VBIOS was the chip closer to the GPU. But here, this chip has a bottom SMD contact which looks more like some power electronics...
      So before I start soldering on the probably working GPU - can you tell me, which actually is the VBIOS?

      Thanks.
       
       
    • By PepoJ
      Hello there!
      I am new on the forum. I'd need some help. I own a lenovo ideacentre t540-icb g, and i would need to unlock all the options in my bios, especially overclocking and thermal configuration. I tried with both amibcp and mmtool, but i didn't succeed (Error 18).
      I wonder if you could help me or give me some advice.
      Thanks in advance.
    • By thinkdad
      Hi,
       
      I need help in fixing my Thinkpad.

      I just got a T440p yesterday. It was working perfectly until the following:

      I reinstalled Windows and then I installed Vantage.

      I installed all the latest drivers.
      I also choose to install the bios update. The bios update ran in Windows and it asked me to restart. After restarting, the screen was blank. I tried powering it off and on and I saw the Thinkpad logo but after that the screen was blank.

      I tried powering on and off again and there's no Thinkpad logo now and the screen is just blank with the green power on. No sound, no nothing.


      Here's what I tried:
      Pressing the power button 10 times and then holding it for 30 seconds. Unplugged and battery is detachted Detached the CMOS battery and the reattached it Removed the ram, harddisk and optical disk drive. Attached the battery and inserted the charger. I turned it on and there was a couple of beeps Tried pressing FN+R and created a bootable USB I'd like to ask: How do I fix this? What do I need to do?
      Can I reflash the bios in some other way? Do I need to buy a new motherboard? Will this solve the issue? It's my first thinkpad and I'm really excited but I was bummed out that this happened. Can you please help me?

      Thanks in advance!
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.